ITSECTOR

Személyforgalom számláló

Az IRISYS termékeire épülő felhő alapú szoftvert, szoftver-megoldásokat kínálunk. Olyan helyeken, használható ahova a hőkép elemzéses technológiára épülő számlálófejek telepíthetőek. A megoldás előnyei között mindenképpen kiemelnénk, a nagy pontosságot (~97%) és azt, hogy megfelel a modern személyiségi jogvédelmi követelményeknek, mivel semmilyen olyan információt nem produkál, tárol vagy továbbít, amely alapján egy személy pontosan beazonosítható lenne, csupán annak hőképét vizsgálja.

A számlálófej

Hőérzékelő szenzora gyakorlatilag ugyanolyan, mint a hőkameráknál, csupán a felbontása gyengébb, ami érthető hiszen a test felismerésáre elegendő. A számlálófejbe égetett szoftver (firmware) követni kezdi a felismert személyt, majd a beállításoknak megfelelően regisztrálja az áthaladást a számlálási vonalakon történő áthaladáskor.

Felhasználói felület

Modern, böngészőn keresztül elérhető kezelőfelület gondoskodik a gyors kényelmes használatról, amely akár mobiltelefonról vagy táblagépről is vezérelhető.

Jelentések

Bejövő

Bejövő forgalmi adatok megtekintése, adott napra.

Bejövő & Kimenő

Bejövő és kimenő forgalmi adatok megtekintése, adott napra.

Létszám

Adott időintervallumra vonatkozó érzékelőfejek által mért adatok alapján a létszám kiszámítása. Figyelembe kell venni, hogy a mérési adatok ritkán 100%-os pontosságúak.

Biztonság

Az adatcsere biztonságos (SSL) kapcsolaton keresztül történik a felhasználó és az szerver között.

Referenciák

Ugrás a lap elejére